2 december
Een super gezellige Thermomix Gift workshop voor de feestdagen! Wat was het weer ontzettend leuk!! Wil je een keer meedoen? Mail dan naar info@thecakehouse.nl of bel: 0653775768
1 december
De nieuwe maandaanbieding voor de Thermomix!
App of mail als je wilt kennismaken!
4 november
Nog even het ijs maken met de thermomix!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Dus8PXkmmIA
1 november
De Thermomix maandaanbieding voor November!!
Ben je geïnteresseerd? Boek een demo!
info@thecakehouse.nl
26 oktober
Klaar voor de Tartelettes!!!
19 oktober
Zaterdag 30 november gaan we leuke gifts maken met de Thermomix. Iedereen kan meedoen. Mail naar info@thecakehouse.nl
13 oktober
Zaterdag 26 oktober gaan we het tartelette avontuur aan met de thermomix!
Getest en goedgekeurd!
Wil je nog meedoen? Stuur een berichtje naar info@thecakehouse.nl
11 oktober
Een super gezellige loempia met dip Thermomix demo!!
29 september
Zaterdag 26 oktober worden er kartelets gemaakt. Wie kan ze nu weerstaan? We gaan werken met de Thermomix maar je hoeft hem niet te hebben. Ideaal om hem te leren kennen. Het is een demo/ hands-on en de prijs is 17,50 p.p
Wil je meedoen? Stuur dan een berichtje naar: info@thecakehouse.nl
20 september
De zomer loopt op z'n eind en we gaan weer met de Thermomix aan de slag.
Deze keer worden het heerlijke loempia's met een supere lekere zoetzure dipsaus.
Zaterdag 5 oktober /start om 13.00 uur tot ca. 16.00 uur/ prijs is 17,50 p.p
Je hoeft geen Thermomix te hebben om deze leuke demo-hands-on mee te doen en erg leuk om kennis te maken met de Thermomix.
18 juni
Wegens verbouwing is de winkel gesloten.
Workshops en cursussen gaan gewoon door…
28 mei
Thermomix ijs-workshop, was was hij weer super gezellig!
24 mei
Wegens verbouwing alleen op afspraak open!
9 maart
Zaterdag 15 juni gaan we heerlijke vlaaien bakken! Heb je geen Thermomix? Geen probleem er staan er hier en je kunt op een leuke manier deze machine kennen.Wil je meedoen stuur dan een mailtje naar info@thecakehouse.nl
Thermomix Sous-Vide koken. Leer deze fantastische manier van garen kennen met de Thermomix op zaterdag 20 april. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@thecakehouse.nl
We gaan met z'n alle verschillende soorten ijs maken die we er na gezellig gaan proeven. Pure ingrediënten, geen conserveringsmiddelen en de mogelijkheden zijn oneindig. We werken met kleine groepjes. Je hoeft geen thermomix te hebben om mee te doen aan deze workshop.
Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@thecakehouse.nl
Zaterdag 25 juni om 13.00 uur
10 januar
Vrijdag 11 januari gesloten wegens meeting!
5 jan
Macaron workshop op zaterdag 17 februari!
7 december
Komende vrijdag en zaterdag wegens Kerstmarkt gesloten!
7 november 2023
Komende vrijdag 10 november zijn wij vanaf 14.00 uur gesloten!
25 oktober
PME Sugar Paste met certificaat!
PME Sugar Paste: Donderdag middag start 8 januari vanaf 14.00 uur tot ca. 17.00 uur
Donderdag 30-11-23 14.00-17.00
Donderdag 14-12-23 14.00-17.00
Donderdag 21-12-23 14.00-17.00
Maandag 08-01-24. 13.00-16.00
Maandag 22-01-24. 13.00-16.00
Maandag 29-01-24. 13.00-16.00
Maandag 12-02-24. 13.00-16.00
Kijk voor PME voor meer informatie! Wil je je skills naar een hoger niveau tillen is dit je kans.
Schrijf je in via info@thecakehouse.nl
Of
Tel.nr. 0653775768
15 oktober
Het resultaat van een super gezellige Limburgse vlaaien bak workshop!
5 oktober
Binnenkort weer een workshop slagroomtaart maken met behulp van de Thermomix! Ook zonder Thermomix kun je deze meedoen!
1 oktober
15 september
Zaterdag 14 oktober: Workshop Limburgse vlaaien m.b.v. de thermomix. Schrijf je in via info@thecakehouse.nl of stuur een berichtje naar 0653775768.
Ook als je geen thermomix hebt is hij super om mee te doen……
Deze is helaas vol. Wil je de volgende keer mee doen? Stuur dan een mailtje naar info@thecakehouse.nl
15 september
Vrijdag 15 september vanaf 11.30 tot 13.00 gesloten wegens tandarts bezoek!
13 juli
We hebben vanaf 20 juli t/m 26 augustus zomervakantie. Mocht je iets nodig hebben dan kun je altijd contact opnemen. Indien we thuis zijn doen we graag voor je open!
12 juli
Zaterdag 15 juli i.v.m. inkoop gesloten!
15 juni
Morgen 16 juni zijn we de hele dag gesloten!
11 juni
Zoveel jaar geleden en nog steeds zo gaaf….
24 april
Voor wie de thermomix wil aanschaffen en liever gespreid betaald…
22 april
Zaterdag 22 april zijn we vanaf 14.00 uur gesloten!
21-april
Goed nieuws! De Thermomix kun je nu kopen met 60 dagen betaling via Klarna. Mail naar info@thecakehouse.nl voor mee informatie!
15 april
De workshop botercreme bloemen!
29 maart
In love met de thermomix
20 maart
Zaterdag 1 april thermomix workshop chocolade!
14 maart
Komende zaterdag( 18 maart) zijn wij vanaf 13.30 uur open!
10 maart
Op zoek naar een leuk team-of vrienden/vrienden uitje? Met z'n allen iets lekkers maken met de Thermomix, super gezellig en leerzaam. Mail info@thecakehouse.nl of bel 0653775768 voor de mogelijkheden…..
8 maart
PME sugar Paste examen! Zooo trots…..
5 maart
Afgelopen zaterdag een super gezellige Thermomix workshop gehad in Heerlen het mooie Nederlandse Limburg
Heel erg bedankt meiden!
Wil je ook een keer meedoen? Mail dan naar info@thecakehouse.nl
5 februari
In de weer met tasjes, de volgende les van P.M.E. sugar paste. It's all about cake....
1 februari
Komende vrijdag, 3 februari, gesloten wegens meetings............
Januari
En weer een super gezellige butter creme workshop!
.
. .
.
.
30 oktober
Een super gezellige Thermomix demo!
9 oktober
Ook nog een goede reden om verliefd te worden op de thermomix!
Wil je een demonstratie? Bel dan 0653775768 of mail info@thecakehouse.nl
8 oktober
Een schattig taartje met passievrucht en framboos en chocolade ganache bloemen!
14 september
Wat als je zoveeeeel druiven hebt? Lekkere en gezonde sap maken in de Thermomix!
Een werkje van niets!
13 september
Wil je een ontzettend gave cursus volgen en heel veel leren over fondant en taart decoreren? Volg dan de PME SugarPaste cursus met certificaat!
25 augustus
24 augustus
Maandag 5 augustus start er weer een PME SugarPaste cursus! Wil je je ontwikkelen zorg dan dat je erbij bent en geef je snel op!
Mail info@thecakehouse.nl of bel 0653775768
11 juli
We zijn vanaf 29 juli t/m 30 augustus zijn we gesloten. Heeft u wat nodig? U kunt altijd mailen, bellen of appen. Indien we er zijn doen we graag voor u open!
27 juni
5 September start er een PME sugar Paste cursus. Zoek je een allround cursus waar alles rondom fondant aan bod komt dan is dit dit je cursus.
Super leuk om te doen en je leert er ontzettend veel en hij is ook nog met certificaat!
30 mei
Komende vrijdag, 3 juni, zijn we gesloten!
Zaterdag zijn we er weer!
12 mei
Wist je dat het ook mogelijk is om privé workshops te boeken?
Mail: info@thecakehouse.nl voor de mogelijkheden
18 april
Wil je leren strak afsmeren? Donderdag 21 april om 10.00 uur kan dat!
Mail naar info@thecakehouse.nl voor meer info……
4 april 2021
Wil je meer uit je airbrush halen en iets heel nieuws proberen dan is dit je workshop. We gaan werken op een dummy maar je kunt ook op taart werken als je dat wilt, neem hem dan gevuld en strak gecrumbcoat mee.
De kleuren kun je zelf kiezen
Super om allemaal te leren!
Mail naar info@thecakehouse.nl als je mee wilt doen.
Zaterdag 16 april; 10.00-15.00 uur 95,00
31 maart
Thermomix baking skills Maandag 25 april om 14.00 uur
Prijs is 49,50 p.p.
We gaan aan de bak met behulp van de thermomix. We werken in een ontspannen gezellige sfeer en maken heerlijke amandel sprits, uienbrood en een Speculoos mouse taartje met gecaramelisseerde appel. We werken per 2 personen met een thermomix, het kan een TM5 of TM6 zijn. Iedereen neemt zijn creaties mee naar huis om met familie en vrienden ervan te genieten
Heb je geen thermomix maar wil je wel meedoen kan dit ook.
Min. 3 personen en Max 6 personen
30 maart
De Wilton Buttercream kanjers!
Proficiat allemaal!
13 februari
Nieuwe Wilton 1 en 2 datum!!
11 februari
Zaterdag 19 maart Thermomix workshop Tapas
17 januari 2022
Nieuwe workshop op zaterdag 5 maart!!!
Botercreme, airbrush en eetbaar kant
Mail naar info@thecakehouse.nl of bel 0643775768 als je mee wilt doen
7 december 21
Nieuwe datums wilton 1
4 december
PME Sugar Paste examen!
Wat een kanjers!
23 november
Vrijdag 26 november zijn we gesloten!
22-november
Spelen met macarons!
Passievrucht ganache met rode sinaasappelgel en capuccino ganache met praline!
19 november
Nieuwe workshop Korean buttercreme!
15 oktober
Op donderdag 18 november start er weer een nieuwe Wilton Buttercream, wil je meedoen mail dan naar Info@thecakehouse.nl
4 oktober 2021
Heb je zin om een eclairs te bakken als een pro? Maandag 8 november staat er een workshop mineclairs gepland. Schrijf je in via info@thecakehouse.nl
4 september
Zaterdag 2 oktober start en weer een PME sugar Flowers
21-augustus
Binnenkort start de Wilton 3 fondant op woensdag
We gaan weer langzaam beginnen
Carrotcake, sinaasappel/mango confit, gecarramelliseerde pecan noten, yogurtmouse en witte chocolade!
19 juli 2021
Wij zijn vanaf maandag 26 juli tot zaterdag 21 augustus i.v.m. vakantie gesloten.
Mocht u dringend wat nodig hebben dan kunt u altijd appen of bellen indien we thuis zijn doen we graag open.
27 april
Siciliaanse cannoli gemaakt! Gedraaid in de amandel, gefrituurd in canola olie , gebrushed met honing. De vulling is ricotta met mascapone, sinaasappel, pistache en pure chocolade stukjes. Het glijdt gelijk naar je heupen maar lekker is het
16 april
Nieuwe workshop in de maak!
Wil je meedoen mail dan naar info@thecakehouse dan krijg je als eerste de datum wanneer we weer mogen…
19 maart 2021
Weer een nieuwe gave workshop! Als Covid-19 het toelaat ….
5 maart 2021
Zandkoekjes met kokos, niet normaal zo lekker….
2 maart 2021
Aan de bak dan maar, ik voel een workshopje aankomen.
Zulke lekkere cakejes……
Pistache, hazelnoot, amandel cakejes met verse framboosjes en een abrikozen-rum glazuur.
22 februari 2021
Voor een super lief klein mensje…..
8 februari 2021
Mini tarteletjes gemaakt met de thermomix. De beste banketbakkersroom tot nu toe. Kijk bij de recepten als je het wilt proberen!
Zaterdag 6 februari 2021
Bij recepten voor de thermomix toegevoegd: Napolitaanse cake.
Echt heel makkelijk en super lekker. Alleen niet ongeduldig zijn zoals ik en gaan snijden voordat de glazuur uitgehard is.
Heb je nog vragen mail dan gerust.
Zaterdag 29 januari
Hopelijk kunnen we snel weer beginnen met de cursussen en workshops!
Woensdag 20 januari
Hazelnootsponge, home-made praline, caramel, frisse kersen, praline botercreme,.