The Cakehouse

Let's eat more cake!





14 september


Wat als je zoveeeeel druiven hebt? Lekkere en gezonde sap maken in de Thermomix!
Een werkje van niets!



f16fda9b-7e17-455a-a170-9813044a9723



5b983a5c-4278-4e09-89c9-4f2b319d2c0e



504414d9-a539-4a5e-b4fd-8a73a333c71d





13 september



Wil je een ontzettend gave cursus volgen en heel veel leren over fondant en taart decoreren? Volg dan de PME SugarPaste cursus met certificaat!


Schermafbeelding 2022-09-13 om 23.15.05







25 augustus


Schermafbeelding 2022-08-21 om 08.24.29



24 augustus


Maandag 5 augustus start er weer een PME SugarPaste cursus! Wil je je ontwikkelen zorg dan dat je erbij bent en geef je snel op!
Mail info@thecakehouse.nl of bel 0653775768







11 juli



We zijn vanaf 29 juli t/m 30 augustus zijn we gesloten. Heeft u wat nodig? U kunt altijd mailen, bellen of appen. Indien we er zijn doen we graag voor u open!



27 juni



5 September start er een PME sugar Paste cursus. Zoek je een allround cursus waar alles rondom fondant aan bod komt dan is dit dit je cursus.
Super leuk om te doen en je leert er ontzettend veel en hij is ook nog met certificaat!





30 mei




Komende vrijdag, 3 juni, zijn we gesloten!

Zaterdag zijn we er weer!




12 mei



Wist je dat het ook mogelijk is om privé workshops te boeken?

Mail: info@thecakehouse.nl voor de mogelijkheden


18 april




Wil je leren strak afsmeren? Donderdag 21 april om 10.00 uur kan dat!
Mail naar info@thecakehouse.nl voor meer info……





4 april 2021




272249182_2524584961007584_5232370757147455811_n

Wil je meer uit je airbrush halen en iets heel nieuws proberen dan is dit je workshop. We gaan werken op een dummy maar je kunt ook op taart werken als je dat wilt, neem hem dan gevuld en strak gecrumbcoat mee. De kleuren kun je zelf kiezen Super om allemaal te leren! Mail naar info@thecakehouse.nl als je mee wilt doen. Zaterdag 16 april; 10.00-15.00 uur 95,00



31 maart





Thermomix baking skills Maandag 25 april om 14.00 uur
Prijs is 49,50 p.p.
We gaan aan de bak met behulp van de thermomix. We werken in een ontspannen gezellige sfeer en maken heerlijke amandel sprits, uienbrood en een Speculoos mouse taartje met gecaramelisseerde appel. We werken per 2 personen met een thermomix, het kan een TM5 of TM6 zijn. Iedereen neemt zijn creaties mee naar huis om met familie en vrienden ervan te genieten Heb je geen thermomix maar wil je wel meedoen kan dit ook. Min. 3 personen en Max 6 personen




30 maart

De Wilton Buttercream kanjers!


Proficiat allemaal!



273515606_1015729569295046_6979060689706041998_n273468636_694559181711401_5556069299001437918_n273936238_368657124705011_2205055989777188028_n273609509_7147128135361717_6943943243295168072_n








13 februari


Nieuwe Wilton 1 en 2 datum!!




11 februari



Zaterdag 19 maart Thermomix workshop Tapas


17 januari 2022


Nieuwe workshop op zaterdag 5 maart!!!


Botercreme, airbrush en eetbaar kant


Mail naar info@thecakehouse.nl of bel 0643775768 als je mee wilt doen



271667679_256027513326958_2286447289119456660_n-1

7 december 21

Nieuwe datums wilton 1

Schermafbeelding 2021-12-07 om 09.47.00











4 december



PME Sugar Paste examen!
Wat een kanjers!





263309729_866482840715190_3401338670295691155_n




262863226_358526066041604_3179656487468434331_n





263314570_1536494990024404_1979911956480322005_n




263785585_618275165885758_8353240153218869752_n








23 november



Vrijdag 26 november zijn we gesloten!



22-november




Spelen met macarons!

Passievrucht ganache met rode sinaasappelgel en capuccino ganache met praline!

259017973_409518000814141_2846143365050411321_n







19 november


Nieuwe workshop Korean buttercreme!



257742624_403919408099402_5982114013615977649_n 2









15 oktober



Op donderdag 18 november start er weer een nieuwe Wilton Buttercream, wil je meedoen mail dan naar Info@thecakehouse.nl






4 oktober 2021


Heb je zin om een eclairs te bakken als een pro? Maandag 8 november staat er een workshop mineclairs gepland. Schrijf je in via info@thecakehouse.nl



243755509_558263702107212_3088764540439215412_n



243916335_228422375936257_3752615355776415080_n




4 september



Zaterdag 2 oktober start en weer een PME sugar Flowers



Unknown


13497795_860820610717369_8715514996467470859_o





21-augustus

Binnenkort start de Wilton 3 fondant op woensdag


We gaan weer langzaam beginnen

Carrotcake, sinaasappel/mango confit, gecarramelliseerde pecan noten, yogurtmouse en witte chocolade!



15D73593-E833-4752-A681-A9DFF30642C4_4_5005_c





19 juli 2021




Wij zijn vanaf maandag 26 juli tot zaterdag 21 augustus i.v.m. vakantie gesloten.
Mocht u dringend wat nodig hebben dan kunt u altijd appen of bellen indien we thuis zijn doen we graag open.




27 april





Siciliaanse cannoli gemaakt! Gedraaid in de amandel, gefrituurd in canola olie , gebrushed met honing. De vulling is ricotta met mascapone, sinaasappel, pistache en pure chocolade stukjes. Het glijdt gelijk naar je heupen maar lekker is het



175704596_2293538984112184_3843835161636904885_n




16 april




Nieuwe workshop in de maak!
Wil je meedoen mail dan naar info@thecakehouse dan krijg je als eerste de datum wanneer we weer mogen…


173919072_461115518556512_8580781397244153585_n






19 maart 2021



Weer een nieuwe gave workshop! Als Covid-19 het toelaat ….


162197687_808823559730451_3291868803961477761_n




5 maart 2021


Zandkoekjes met kokos, niet normaal zo lekker….



156976854_1112094859303818_2090953970178129077_n




2 maart 2021


Aan de bak dan maar, ik voel een workshopje aankomen.

Zulke lekkere cakejes……


Pistache, hazelnoot, amandel cakejes met verse framboosjes en een abrikozen-rum glazuur.


Schermafbeelding 2021-03-05 om 11.02.03



22 februari 2021



Voor een super lief klein mensje…..



Schermafbeelding 2021-03-05 om 11.10.23





8 februari 2021


Mini tarteletjes gemaakt met de thermomix. De beste banketbakkersroom tot nu toe. Kijk bij de recepten als je het wilt proberen!

147289519_428703605226664_1795832188747775611_n



Zaterdag 6 februari 2021



Bij recepten voor de thermomix toegevoegd: Napolitaanse cake.
Echt heel makkelijk en super lekker. Alleen niet ongeduldig zijn zoals ik en gaan snijden voordat de glazuur uitgehard is.
Heb je nog vragen mail dan gerust.

146433959_326908495352481_1581741322218313124_n




Zaterdag 29 januari



Hopelijk kunnen we snel weer beginnen met de cursussen en workshops!




Woensdag 20 januari




Hazelnootsponge, home-made praline, caramel, frisse kersen, praline botercreme,.


141161591_2206910202775063_1020892549840550202_n