The Cakehouse

Let's eat more cake!















4 december



PME Sugar Paste examen!
Wat een kanjers!





263309729_866482840715190_3401338670295691155_n




262863226_358526066041604_3179656487468434331_n





263314570_1536494990024404_1979911956480322005_n




263785585_618275165885758_8353240153218869752_n








23 november



Vrijdag 26 november zijn we gesloten!



22-november




Spelen met macarons!

Passievrucht ganache met rode sinaasappelgel en capuccino ganache met praline!

259017973_409518000814141_2846143365050411321_n







19 november


Nieuwe workshop Korean buttercreme!



257742624_403919408099402_5982114013615977649_n 2









15 oktober



Op donderdag 18 november start er weer een nieuwe Wilton Buttercream, wil je meedoen mail dan naar Info@thecakehouse.nl






4 oktober 2021


Heb je zin om een eclairs te bakken als een pro? Maandag 8 november staat er een workshop mineclairs gepland. Schrijf je in via info@thecakehouse.nl



243755509_558263702107212_3088764540439215412_n



243916335_228422375936257_3752615355776415080_n




4 september



Zaterdag 2 oktober start en weer een PME sugar Flowers



Unknown


13497795_860820610717369_8715514996467470859_o





21-augustus

Binnenkort start de Wilton 3 fondant op woensdag


We gaan weer langzaam beginnen

Carrotcake, sinaasappel/mango confit, gecarramelliseerde pecan noten, yogurtmouse en witte chocolade!



15D73593-E833-4752-A681-A9DFF30642C4_4_5005_c





19 juli 2021




Wij zijn vanaf maandag 26 juli tot zaterdag 21 augustus i.v.m. vakantie gesloten.
Mocht u dringend wat nodig hebben dan kunt u altijd appen of bellen indien we thuis zijn doen we graag open.




27 april





Siciliaanse cannoli gemaakt! Gedraaid in de amandel, gefrituurd in canola olie , gebrushed met honing. De vulling is ricotta met mascapone, sinaasappel, pistache en pure chocolade stukjes. Het glijdt gelijk naar je heupen maar lekker is het



175704596_2293538984112184_3843835161636904885_n




16 april




Nieuwe workshop in de maak!
Wil je meedoen mail dan naar info@thecakehouse dan krijg je als eerste de datum wanneer we weer mogen…


173919072_461115518556512_8580781397244153585_n






19 maart 2021



Weer een nieuwe gave workshop! Als Covid-19 het toelaat ….


162197687_808823559730451_3291868803961477761_n




5 maart 2021


Zandkoekjes met kokos, niet normaal zo lekker….



156976854_1112094859303818_2090953970178129077_n




2 maart 2021


Aan de bak dan maar, ik voel een workshopje aankomen.

Zulke lekkere cakejes……


Pistache, hazelnoot, amandel cakejes met verse framboosjes en een abrikozen-rum glazuur.


Schermafbeelding 2021-03-05 om 11.02.03



22 februari 2021



Voor een super lief klein mensje…..



Schermafbeelding 2021-03-05 om 11.10.23





8 februari 2021


Mini tarteletjes gemaakt met de thermomix. De beste banketbakkersroom tot nu toe. Kijk bij de recepten als je het wilt proberen!

147289519_428703605226664_1795832188747775611_n



Zaterdag 6 februari 2021



Bij recepten voor de thermomix toegevoegd: Napolitaanse cake.
Echt heel makkelijk en super lekker. Alleen niet ongeduldig zijn zoals ik en gaan snijden voordat de glazuur uitgehard is.
Heb je nog vragen mail dan gerust.

146433959_326908495352481_1581741322218313124_n




Zaterdag 29 januari



Hopelijk kunnen we snel weer beginnen met de cursussen en workshops!




Woensdag 20 januari




Hazelnootsponge, home-made praline, caramel, frisse kersen, praline botercreme,.


141161591_2206910202775063_1020892549840550202_n